Οι ειδοποιήσεις είναι:

Απενεργοποιημένες

Καλάθι Αγορών

Η Εταιρεία

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Gianna Kazakou δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, χονδρικής και λιανικής πώλησης υποδημάτων και δερματίνων ειδών και αξεσουάρ.

 

Αναζητά τις ρίζες του στα 1978 όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα λιανικής με τη φίρμα Mocassino. Το εμπορικό αυτό σήμα, συνδεδεμένο ακόμα και στις μέρες μας με τη μόδα, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση, κρίθηκε αναγκαίο μετά από περίπου 15 χρόνια να αντικατασταθεί. Έτσι γεννήθηκε το σήμα Mocassino - Gianna Kazakou, το οποιό αντικαταστάθηκε σταδιακά από το Gianna Kazakou - Mocassino και στη συνέχεια από το σημερινό Gianna Kazakou.

 

Μέσα στο διάστημα των 40 και πλέον ετών που μεσολάβησε από την ίδρυση του ομίλου μέχρι σήμερα, η εξέλιξή του υπήρξε ραγδαία. Από ένα μικρό κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της Αθήνας, κατέληξε σήμερα, με 8 καταστήματα λιανικής και περισσότερες από 100 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες επιχειρήσεις στον κλάδο των υποδημάτων στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης κάλυψης των αναγκών του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, εγκαινίασε νέες, πιο οικονομικές σειρές γυναικείων και ανδρικών προϊόντων με τα λογότυπα Esthissis και GK Uomo αντίστοιχα, οι οποίες έγιναν γρήγορα ιδιαίτερα δημοφιλείς.

 

Το 2010 ο Όμιλος Επιχειρήσεων Gianna Kazakou προχώρησε σε μία ακόμα καινοτομία, εγκαινιάζοντας το Gianna Kazakou Online, το πρώτο επώνυμο και αξιόπιστο multi-brand ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων στην Ελλάδα, με συνεχόμενες ελκυστικές προσφορές, δωρεάν αποστολές και πολιτική επιστροφής χρημάτων!

 

Ιωάννα Καζάκου ΑΒΕΕ

Αρτέμιδος 8

18345, Μοσχάτο

Αθήνα

Ελλάδα

ΑΦΜ: 094383264

 

Τηλέφωνο: 211 1169 000

Fax: (+30) 210 9426 022

Email: info@giannakazakou.gr

Παρακαλώ περιμένετε...
    Η Wishlist σας είναι άδεια. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να σύρετε με το mouse την εικόνα του εδώ!