Το folklore style είναι ένα από τα must του φετινού χειμώνα. Το προτιμούμε καθώς είναι ένα ιδιαίτερο look που σίγουρα μας θυμίζει Ελλάδα, νοιώθουμε ελεύθερο το σώμα μας να κινηθεί, είναι ένα cool και καθημερινό στυλ που πρέπει να είναι on top of our list!

 

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες στιλιστικές γνώσεις για να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς.Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην κάνετε mix & match αν δεν είσαστε απόλυτα σίγουρες για το αποτέλεσμα! Αν θέλετε να συνδυάσετε μια φούστα ή ένα παντελόνι folklore τότε  επιλέξτε να ολοκληρώσετε το look σας με μονόχρωμο πουκάμισο ή μπλουζάκι και πανωφόρι.

 

Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα σε αυτό το ύφος τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα! Απλά διαλέξτε ένα από τα αγαπημένα σας παπούτσια και είσαστε έτοιμες!Μη ξεχνάτε πως το συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος παραπέμπει σε κάτι παραδοσιακό, cool χωρίς επιπλέον στολισμούς! Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα κοσμήματα που θα εναρμονιστούν με το σύνολο σας και το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι στο ανάλογο ύφος! Ξεχάστε τα κρεπαρισμένα μαλλιά και τους βραδινούς κότσους! Αφήστε την ομορφιά σας να φανεί, όσο πιο φυσική είσαστε τόσο πιο όμορφη θα δείχνετε!