Η εγκυμοσύνη είναι ίσως μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας και παρόλο που φουσκώνει η κοιλίτσα και αλλάζει το σώμα σας, μπορείτε να συνεχίσετε να είσαστε στιλάτες χωρίς τα φαρδιά και άκομψα ρούχα εγκυμοσύνης! Εκμεταλλευτείτε τα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας με τον πιο έξυπνο τρόπο!

 

Συνδυάστε το κολάν σας με φαρδιά t-shirt και μια ριχτή ζακέτα έτσι ώστε να καλύψετε τις ατέλειες σας! Επιλέξτε αέρινα φορέματα με ριχτά σακάκια έτσι ώστε να νοιώθετε πιο άνετα ή ένα oversized παλτό πάνω από το στενό σας φόρεμα που δεν θέλετε να αποχωριστείτε! Όσο για τα παπούτσια, εκτός από τις μπαλαρίνες που σίγουρα θα σας διευκολύνουν όσο περνούν οι μήνες μπορείτε να φοράτε ακόμα τακούνια, ίσως όχι τις 12ποντες γόβες σας, όμως ένα ζευγάρι με τακούνι 6-7 cm ή ankle boots που συνδυάζονται με φορέματα αλλά και παντελόνια σίγουρα θα είναι πιο βολικά, προσθέτοντας ύψος στη σιλουέτα σας!

 

Μη ξεχνάτε πως τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμο σας και θα ανανεώσουν το look και τη διάθεσή σας! Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας, αναδείξτε την ομορφιά σας και ντυθείτε όπως κάθε σύγχρονη μανούλα!