Παντρεύονται οι φίλοι μας και κάνουν γάμο σε νησί? Δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε?


Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα! Κάναμε μια αναζήτηση στα μαγαζιά, ξεφυλλίσαμε αρκετά περιοδικά και η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλές επιλογές αλλά επειδή θα πρέπει να γυρίσουμε χωρίς γύψο στο πόδι, ξεχνάμε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα!


Αναλόγως τον σωματότυπό μας μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μακριά, midi αλλά και σε λίγο πιο κοντά φορέματα. Το super mini όπως και το λευκό φόρεμα καλό είναι να το αποφύγουμε καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρωταγωνίστρια του γάμου είναι η νύφη όσο καλλίγραμμα πόδια και αν έχουμε!


Τα μακριά φορέματα είναι μια ασφαλής επιλογή αν έχουμε λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ακόμα και αν είμαστε αδύνατες, κολακεύει τη σιλουέτα μας και κρύβει τις ατέλειες μας. Όσο για τα χρώματα μπορούμε να φορέσουμε ότι μας αρέσει! Είναι καλοκαιράκι και η μόδα επιτάσσει χρώματα!


Midi φόρεμα, αλλά και λίγο πάνω από το γόνατο είναι must για τη φετινή σεζόν και έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά στυλ, πλισέ, skater, άλφα γραμμή αλλά και pencil. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα γίνουμε σίγουρα ακαταμάχητες.


Δεν έχουμε παρά να κάνουμε την επιλογή μας ανάμεσα σε πολλά υφάσματα, μοτίβα, χρώματα για μια εμφάνιση άκρως καλοκαιρινή και θηλυκή!