Κερδίστε έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα της νέας σαιζόν χρησιμοποιώντας το Gianna Kazakou Mobile!

 

Όλη η μόδα στα χέρια σας με το πιο πλήρες και εύχρηστο mobile application για παπούτσια! Δείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα, ανακαλύψτε νέα σχέδια και φανταστικές προσφορές και κάντε την παραγγελία σας όπου κι αν βρίσκεστε εύκολα και γρήγορα με το Gianna Kazakou Mobile!



Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 28/5/2015 κερδίστε έκπτωση 15% σε όλα τα νέα προϊόντα της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 από το smartphone ή το tablet σας! Εισάγετε απλά τον κωδικό κουπονιού GKMC15 πατώντας το κουμπί “Έχω κωδικό κουπονιού” στο panel του καλαθιού μέσα στην εφαρμογή και κάντε τις πιο έξυπνες καλοκαιρινές αγορές!



Tip: εγκaταστήστε την εφαρμογή εύκολα και γρήγορα στη συσκευή σας κάνοντας κλικ σε ένα από τα παρακάτω κουμπιά, ανάλογα με το αν έχετε iPhone/iPad ή συσκευή Android!




Το κουπόνι αυτό δεν ισχύει για τα προϊόντα της κατηγορίας Outlet, δε συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση και δεν ισχύει για online αγορές στο www.giannakazakou.gr, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί μόνο χρησιμοποιώντας το Gianna Kazakou Mobile application για iOS ή Android.